کاربرد پلاستیک در صنایع مختلف | صنعت کشاورزی
پلاستیک ها چندین سال است که در همه جنبه های زندگی بشر مشاهده میشود ، برخی افراد از پلاستیک ، صرفا مضرات کیسه های پلاستیکی تجزیه ناپذیر را شنیده اند ، اما حقیقتا کاربرد پلاستیک در صنایع مختلف بسیار فراتر از حد تصور ما میباشد. انواع صنایع مختلف به گونه ای با پلاستیک گره خورده است که میتوان گفت بدون حضور پلاستیک ، تمام دستگاه ها خاموش میشوند و کارخانه های وابسته به این صنایع به کل منحل میشوند. بخاطر همین موضوع ، تعداد افراد زیادی بسمت ارائه خدمات تزریق پلاستیک روی آورده اند . زیرا تهیه مایحتاج صنایعی که تولید شان وابسته به پلاستیک است ، منجر به افزایش سود دهی شده است.
از پلاستیک ها در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد ، صنایعی نظیر کشاورزی ، صنعت هوا و فضا و هوا پیمایی ، صنعت ساختمان سازی ، صنعت خودروسازی و … که در این مقاله از گروه آی تی بهسازان پلیمر به بررسی کاربرد پلاستیک در صنعت کشاورزی میپردازیم …. تا انتها همراهمان باشید:
کاربرد پلاستیک در صنعت کشاورزی
در سال های اخیر ، بکارگیری از پلاستیک در صنعت کشاورزی به کشاورزان کمک شایانی کرده است تا بتواند تولید محصولات زراعی خود را افزایش دهند ، کیفیت آن را بهبود دهند و اثرات زیست محیطی فعالیتشان را کاهش دهند. بکارگیری از پلاستیک ها در صنعت کشاورزی این امکان را فراهم مینماید که میوه ها و سبزیجات در هر فصلی کشت شوند و از کیفیت بالاتری نسبت به محصولاتی که در زمین های باز کشت میشوند ، دارا هستند
طیف گسترده ای از پلاستیک ها نظیر پلی اورتان ، پلی پروپیلن ، کوپلیمر اتیلن ونیل استات ، پی وی سی و موادی با مقادیر مصرف کمتر نظیر پلی کربنات و متیل متاکریلات در کشاورزی مورد استفاده قرار میگیرد .
فواید پلاستیک ها در صنعت کشاورزی چیست؟
1 ) راهکاری نو و پایدار
با بکارگیری استفاده از پلاستیک های مختلف در صنعت کشاورزی ، میتوان در مصرف آب صرفه جویی نمود و حتی کاشت محصولات زراعی در منطقه های کویری را امکان پذیر میسازد . لوله های آبیاری پلاستیکی از هدررفت آب و مواد معدنی جلوگیری میکند و نیز میتوان آب باران را در مخزن های ساخته شده از پلاستیک ذخیره نمود و نکته دیگر نگهداری از محصولات زراعی در فضاهای بسته نظیر گلخانه و یا پوشاندن خاک با یک لایه نازک پلاستیک ، مصرف آفت کش و سموم را کاهش داده و علاوه بر این موضوع ، مقدار انتشار آفت کش ها در اتمسفر بخاطر ثابت ماندن میزات آفت کش ها بر روی کاور های پلاستیکی یکسان میماند .
2 ) فرصت بازیافت و بازیابی
پلاستیک های مورد استفاده در صنعت کشاورزی نظیر کاور های گلخانه ای را میتوان در بعد از چندین سال بازیافت نمود ، هنگامی که پلاستیک ها از زمین جمع آوری میشوند ، قبل از آسیاب شدن و اکسترود شدن و تبدیل به گلوله شدن ، شسته میشود تا عاری از هرگونه شن و علوفه و آفت کش ها بشوند .
3 ) گلخانه ها
گلخانه ها ، همانند واحد مراقبت ویژه میباشند و به کمک آن ها ، گیاهان در معرض نور خورشید قرار گرفته و میتوانند در شرایط ایده آلی ، مطابق خواص فیزیولوژیکال رشد نمایند. یقینا استفاده از گلخانه ها این امکان را برای کشاورزان فراهم مینماید که برای محصول خود شرایطی جهت رشد سریع تر و امن تر را فراهم نماید و از شرایطی که به محصول آسیب میرساند نظیر دماهای بسیار زیاد و یا کم و شرایط بیرونی تخریب پذیر جلوگیری نماید.
4 ) تونل ها
تونل ها نیز بغیر از مواردی نظیر پیچیدگی و ارتفاع ، خصوصیاتی مشابه گلخانه ها را دارا میباشد ، محصولاتی کشاورزی نظیر هندوانه در تونل ها کاشته میشوند
5 ) پوشاندن خاک بوسیله کاور پلاستیکی
پوشاندن خاک بوسیله کاور پلاستیکی یا اصطلاح دیگر آن ، مالچ کردن ، منجر به حفظ رطوبت خاک از طریق کاهش کاهش تبخیر آن میگردد. این موضوع شرایط دمایی مناسب را برای ریشه گیاه مهیا میکند و از تماس گیاه با زمین جلوگیری مینماید و با جلوگیری از رشد گیاهان هرز، مانع ایجاد رقابت بر سر منابع آبی و املاح میگردد.
6 ) منابع ذخیره پلاستیکی و سیستم آبیاری :
ادغام منابع ذخیره پلاستیکی با سیستم آبیاری پلاستیک ، کمک بسیار تاثیر برانگیزی به مدیریت سیستم آبیاری میکند . آب را میتوان در سد هایی که با مواد پلاستیکی پوشانده میشود ، ذخیره نمود تا از نشتی آن جلوگیری گردد، سپس به وسیله لوله های پلاستیکی توزیع نمود و نهایتا آبیاری به روش های آبیاری قطره ای و سیستم چرخشی آب صورت میگیرد .
7 ) سیلو ها
این کاربرد ، که برای انبار کردن دانه ها و کاه در فصل زمستان بکار میرود ، دلیلی دیگر بر دارای اهمیت بودن پلاستیک ها میباشد ، نوار های پلاستیکی مورد استفاده در سیلوهای ذخیره ، بسیار مقاوم میباشند و این امکان را فراهم میآورند تا محتوای سیلوها را بتوان تا سال ها ذخیره نمود.
دیگر مصارف پلاستیک ها :
از سایر مصارف پلاستیک ها ، میتوان به جعبه ها و سبد های جمع آوری محصول ، سینی نشا و شانه میوه ، که برای نگه داری از گیاهان مورد استفاده قرار میگیرد .
گروه صنعتی بهساز پلیمر سازنده و وارد کننده انواع دستگاه سینی نشا
در دستگاه تولید سینی نشاء با سیستم نیمه فرمینگ ، دستگاه قابلیت تولید سینی را فقط از مواد اولیه PS پلی استایرن دارا میباشد. تعداد خانه های سینی در سایز های مختلف 28 – 56 – 72 – 96 – 128 – 168 – 256 – 512 و … قابل ساخت و ارائه میباشد. قیمت قالب سینی نشا نسبت به یک کبیته بودن یا دو کبیته بودن تفاوت دارد و در دستگاه سینی نشا ، پرس جداگانه قالب برای پانچ کردن نیز مورد نیاز است
گروه صنعتی بهساز پلیمر علاوه بر ساخت اختصاصی دستگاه سینی نشا ، واحد تجاری این شرکت در امر خرید و فروش انواع ماشین آلات صنایع پلاستیک ( ماشین آلاتی که تولید خود شرکت نمیباشد ) ایرانی و خارجی بصورت نو و استوک که ساخت سازندگان معتبر بوده ،فعالیت دارد دستگاه استوک تولید سینی نشا ، دستگاه زیر یک سال کارکرد میباشد و این شرکت با خرید دستگاههای استوک و تعمیر و اورحال و به روز کردن این دستگاهها در واحد تعمیرات که مخصوص این امر در نظر گرفته شده ، توسط متخصصین مربوطه اقدام کرده و پس از آماده شدن دستگاه طبق سفارش خریدار ، قالب مخصوص و سفارشی را نصب و با سرعت و تیراژ مورد قبول نسبت به قیمت استوک بودن دستگاه ، تحویل خریدار میدهد
لازم به ذکر است که در بازار ، استوک این دستگاه ها با قیمت بسیار پایین تر نیز وجود دارد که از رده خارج شده هست بدین دلیل در هنگام خرید ، تحقیقات لازمه را انجام دهید .
🛑دستگاه ها و خط تولید های ساخت گروه صنعتی بهساز پلیمر 🛑
✅ سازنده و تولید کننده تجهیزات گازگیر، میکسر، مکنده مواد و گیربکس اکسترودر و سیلندرمارپیچ
✅سازنده و تولید کننده تجهیزات و ماشین آلات صنایع پلاستیک (ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و گیاهی )
✅ دستگاه تولید ورق ژئومبران و دستگاه تولید ورق استخر کشاورزی
✅دستگاه تولید سینی نشا و شانه میوه
✅دستگاه گرانولساز مواد PP.PE.PS.ABS.PET رشته ای تک و دو مرحله عدسی . واتر رینگ . هوا خشک
✅سازنده دستگاه تولید ورق PP و PS و ABS و PE وPET
✅اکسترودر تک مارپیچ PS.PP.PE و اکسترودر دومارپیچ موازی پارالل
✅دستگاه تولید درب لیوان یکبار مصرف کاغذی، قهوه ، اسپرسو، پنیر و ماست شفاف PET
دیدگاهتان را بنویسید
می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟خیالتان راحت باشد :)