بررسی تفاوت های ظروف پلاستیکی شفاف و کدر

در اکثر فروشگاه های عرضه کننده محصولات لوازم پلاستیکی، شاهد انواع ظروف پلاستیکی شفاف یا کدر میباشیم که هریک از آنها جهت نگهداری مواد خاصی تهیه و تولید میگردند. با توجه به این که نگهداری مواد غذایی از اهمیت بالایی برخوردار میباشد و نمیتوان از نحوه نگهداراری مواد غذایی براحتی گذشت. که در این مقاله از گروه صنعتی بهساز پلیمر به بررسی تفاوت پلاستیک شفاف و کدر میپردازیم … تا انتها همراهمان باشید

تفاوت جنس ظروف پلاستیکی کدر و شفاف

همانطور که میدانید ظروف پلاستیکی نقش بسیار مهمی در نظم دهی و سازمان دهی مواد غذایی دارد. ظروف پلاستیکی میتواند محل مناسبی جهت نگهداری انواع حبوبات و ادویه ها و سبزیجات و میوه ها و …. میباشند. اما تنها کاربرد ظروف پلاستیکی محدود به محیط آشپزخانه نبوده و این دسته از ظروف پرکاربرد میتواند در محیط های اداری و مراکز درمانی و بهداشتی و … نقش مهمی برای نگهداری بعضی از مواد بهداشتی را ایفا کنند.

این ظروف ها را از لحاظ جنبه های مختلفی نظیر برند سازنده، طرح ، شفاف یا کدری و … تقسیم کرد. به طور کلی میتوان گفت در اکثر مواقع ماده اولیه سازنده ظروف پلاستیکی PP است که اغلب ظروفی که از PP تهیه میشوند دارای ظاهری شفاف میباشند و پرتوهای نور را از خود عبور میدهند که همین خصلت منجر میشود تا بدون بازکردن درب ظروف پلاستیکی شفاف، به مواد نگهداری شده داخل آن پی برد. اما مادی به نام دی اکسید تیتانیوم است که اغلب در ساخت ظروف پلاستیکی کدر مورد استفاده قرار میگیرد که این ماده اجازه نفوذ نور به داخل ظرف را نداده که این ویژگی میتواند دوام فرآورده های لبنی مانند شیر و خامه و پنیر و … را افزایش دهد.

مواد بکاررفته در ظروف پلاستیکی شفاف

یکی از مهمترین تفاوت ظروف پلاستیکی و شفاف و کدر شناخته میشود، ماده اولیه سازنده آن است که به طور کلی ظروف پلاستیکی شفاف از پلیمر ها و مواد پلاستیکی متنوعی ساخته شده که هریک از آن ها دارای ویژگی های متفاوت و مزایایا مخصوص به خود میباشند که در ادامه به مهمترین بخش مواد سازنده ظروف پلاستیکی به میپردازیم.

آنچه که به عنوان مهمترین فرق ظروف پلاستیکی کدر و شفاف شناخته میشود ، مواد اولیه سازنده آن میباشد . در کل ظروف پلاستیکی شفاف از پلیمر ها و مواد پلاستیکی متنوعی تهیه میشوند که هریک از آن ها دارای ویژگی های متفاوت و مزایای مخصوص ب خود میباشند. که در زیر ب بررسی هر یک آنها پرداخته ایم :

 

پت ( پلی اتیلن ترفتالات ) PET

پت در واقع یک ترموپلاست همه منظوره شفاف میباشد که بخاطر خواص و مزایای خود مانند مقاومت مکانیکی و حرارتی و شیمیایی، استحکام بالا و جابجایی راحت و هزینه کم و … از آن در ساخت انواع بطری و ظروف نوشیدنی و … مورد استفاده قرار میگیرد. در کنار همه ویژگی ها و مزایای مثبت پت، این موضوع را فراموش نکنیم که عدم تجزیه پذیری در طبیعت از معایب این پلیمر برای ساخت ظروف پلاستیکی محسوب میگردد.

پ پ ( پلی پروپیلن شفاف ) PP

پلی پروپیلن ماده اولیه اکثر ظروف پلاستیکی است که بخاطر خاصیت فیزیکی مطلوب، مقرون به صرفه بودن و قابلیت بازیافت ، همچنین انعطاف پذیری بالا و قابلیت رنگ پذیری و هزینه کم، در چند سال اخیر، پیشرفت چشمگیری در ساخت ظروف پلاستیکی نسبت به سایر پلیمر های پلاستیکی داشته است. از آنجا که ظروف ساخته شده از PP دارای استحکام بالا میباشند، از آن ها در ذخیره سازی مواد غذایی و نگهداری مواد شخصی و … استفاده میشود.

استایرن متیل متاکریلات ( SMMA )

SMMA یکی دیگر از مواد اولیه ساخت ظروف پلاستیکی شفاف است که در ساخت محصولات خانگی نظیر لیوان ها و ظروف شیشه ای و بسته بندی لوازم آرایشی ، دستگاه های پزشکی و محصولات بهداشتی شخصی و … استفاده میشود. کیفیت مطلوب و هزینه مناسب از مزایای SMMA  برای ساخت ظروف پلاستیکی میباشد.

رزین استایرن اکریلونیتریل  (SAN)

مقاوت در مقابل چربی و آب ، در کنار ماندگاری بالا در برابر شکستگی من جمله از ویژگی هایی میباشد که منجر میشود که از رزین استایرن اکریلونیتریل جهت ساخت ظروف پلاستیکی نظیر پارچ و لیوان استفاده گردد. با توجه به مقاومت بسیار بالای رزین استایرن اکریلونیتریل این ماده در صنعت قطعات خودرو و لوازم خانگی هم دارای کاربرد فراوانی میباشد.

مواد بکاررفته در ظروف پلاستیک کدر

در کل دی اکسید تیتانیوم، از رایج ترین مات کننذه در روند تهیه ظروف پلاستیکی محسوب میگردد. با توجه به اینکه ، دی اکسید تیتانیوم قابلیت پراکندگی نور را داشته ، از آن اغلب در ساخت ظروف پلاستیکی نگهداری فرآورده های لبنی استفاده میشود. زیرا یک تحقیق علمی نشان میدهد که نفوذ نور به فرآورده های لبنی مانند شیر و پنیر و خامه و … میتواند باعث طعم دهی به آنها و تجزیه ویتامین A و B2 موجود در آن شود. با توجه به اهمیت این موضوع، پیشنهاد میشود بعلت دوام بهتر و نگهداری بلند مدت مواد لبنی ، آنها را در ظروف پلاستیکی کدر نگهداری کنیم .

تفاوت ظروف پلاستیکی کدر و شفاف

هریک از ظروف پلاستیکی دارای کاربرد ها و ویژگی های خاصی میباشد که که در زیر به بررسی هر یک میپردازیم

ظروف پلاستیکی شفاف

در اکثر مواقع ، هنگامی که صحبت از سازماندهی و نظمدهی میشود ، بیشتر ما اقدام به خرید ظروف پلاستیک شفاف میکنیم در کل نظمدهی جزو مهمترین کاربرد های ظروف پلاستیکی شفاف میباشد این دسته از ظروف بخاطر شفافیت خود، امکان دسترسی و یافتن مواد ذخیره شده درون خود را آسانتر میکند. اغلب از ظروف شفاف جهت نگهداری مواد غذایی داخل یخچال ، سازماندهی لوازم شخصی و نگهداری وسایل آرایشی و بهداشتی و …. استفاده میگردد. از آنجا که برخی از ظروف پلاستیکی ، قابلیت قرارگیری در ماکروفر و ماشین ظرفشویی را داشته، از این جهت اغلب مردم استقبال بیشتری برای خرید این دسته از ظروف را میکنند.

اما کاربرد ظروف پلاستیکی شفاف فقط محدود به موارد فوق نمیباشد و بلکه از آن ها در نگهداری انواع ادویه ، خشکبار، ظرف غذای کودکان و ظروف نگهداری مواد غذایی در فضای باز و … استفاده کرد. شفاف بودن این دسته از ظروف ، از جمله دلایلی میباشد که سبب میشود تا ظروف پلاستیکی شفاف ، طرفداری بیشتری جهت سازماندهی و نگهداری از وسایل نسبت به ظروف شیشه ای و فلزی داشته باشد. وزن کم در کنار کارآیی بالا این دسته از ظروف، از ویژگی های شاخص آن محسوب میگردد که نمیتوان آن را نادیده گرفت. در کنار تمامی موارد فوق، استحکام بالا و قیمت مناسب و دوام مطلوب و … از دیگر مزایای گرایش مردم نسبت به خرید ظروف پلاستیکی شفاف میباشد.

ظروف پلاستیکی کدر

از آنجا که نور خورشید میتواند منجر به تجزیه ویتامین ها و طعم دهی به آب میوه ها و شیر و سایر فرآورده های لبنی شود، پیشنهاد میکنیم موادی نظیر شیر و ماست و پنیر و خامه و رب گوجه فرنگی و انواع آب میوه و …. را داخل ظروف پلاستیکی کدر نگهداری کنید. حمل و نقل آسان ، ماندگاری بهتر و سازماندهی محصول تنها قسمتی از مزایای نگهداری مواد لبنی و آب میوه ها و رب گوجه فرنگی است. همچنین در کنار همه موارد ذکر شده ، به یاد داشته باشید که پیشنهاد میشود انواع سس مانند مایونز و کچاپ و خردل و … را در ظروف پلاستیکی کدر و دور از مسیر تابش نور خورشید نگهداری کنید . زیرا برخورد مداوم نور خورشید به این دسته از مواد خوراکی ، منجر به تجمع گازها در آن شده که این موضوع علاوه بر سخت بازشدن درب این مواد خوراکی ، منجر به آلودگی محیط خانه هم میشود.

با همه تفاسیر گفته شده، پیشنهاد میشود هر ماده خوراکی که فکر میکنید قرارگیری آن در معرض نور خورشید میتواند منجر به تخریب بافت آن شود ، حتما آن را در ظرف پلاستیکی کدر نگهداری کنید.

ظروف پلاستیکی شفاف یا کدر؟

با توجه به اینکه کاربرد ظرف های پلاستیکی کدر و شفاف متفاوت میباشند، از این رو نمیتوان با قاطعیت تمام در مورد ارجحیت ظروف کدر یا شفاف صحبت کرد چون هرکدام کارکرد خاصی دارند. فقط میتوان گفت در هنگام انتخاب ظروف پلاستیکی کدر یا شفاف این نکته را فراموش نکنید که ظرفی را انتخاب کنید که دارای مقاومت و ماندگاری بیشتری ، قابلیت بازیافت پذیری در طبیعت و قیمت مناسب و … باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید 

09122203855

آسیاب چینی برند xiecheng

 

معرفی کلی دستگاه آسیاب پلاستیک و خرد کن ضایعات پلاستیک

 

دستگاه آسیاب پلاستیک ، یکی از مهمترین تجهیزات در فرآیند بازیافت پلاستیک میباشد، در طی این فرآیند، محصولات پلاستیکی نظیر بطری و قطعات تزریقی و فیلم های پلاستیکی و … به قطعات ریزتر و یکنواخت تبدیل میشوند که اغلب به آن ها پرک میگویند ، در این مقاله از گروه صنعتی بهساز پلیمر به بررسی و معرفی کلی دستگاه آسیاب پلاستیک و خرد کن انواع ضایعات پلاستیکی میپردازیم، تا انتها همراهمان باشید.

پرک ها به قدری برای این فرآیند مهم هستند و در کل خرد کردن پلاستیک به قطعات کوچک یکنواخت ، مهمترین کارایی دستگاه آسیاب پلاستیک میباشد. بهمین دلیل دانستن سری اطلاعات و دانش کافی راجع به فرآیند تولید پرک، دارای مزایای زیادی میباشد ک در زیر به آن ها اشاره کرده ایم :

  1. انتخاب بهترین آسیاب ممکن بسته به نوع آن پرک
  2. کاهش هزینه های مازاد در تولید یک نوع پرک ب نوعی دیگر
  3. کاهش دورریز های پلاستیکی
  4. کاهش انواع هزینه های نیرو انسانی
  5. کاهش هزینه مصرف برق با انتخاب دستگاه های بصرفه تر

سرعت و کارایی و عملکرد دستگاه آسیاب و میزان تولید پرک های پلاستیکی از ضایعات پلاستیکی ، بستگی به پارامتر های زیادی دارد که در زیر به برخی از آن ها اشاره کردیم.

  1.  نوع مواد و انواع پلاستیکی ورودی به دستگاه آسیاب
  2. ابعاد محفظه برش و نحوه طراحی تیغه ها
  3. جنس تیغه های دستگاه آسیاب
  4. تعداد تیغه های دستگاه آسیاب
  5. سرعت موتور الکتریکی دستگاه آسیاب
  6. ابعاد توری

ویژگی ها و خواص پلاستیک ها و ضایعات پلاستیک ورودی بر روی مواد بالا تاثیر گذار خواهد بود ، مقدار انرژی مصرفی دستگاه آسیاب پلاستیک ، سرعت دستگاه و نهایتا نرخ تولید پرک ها ، مجهول های این معادله میباشند که با بررسی دقیقتر ، قابلیت اندازه گیری دقیق خواهد داشت. برای مثال، تهیه پرک از پلاستیک های نرم تری مانند pp و pe به شکل فیلم و سلفون و گونی، سخت تر از قطعات تزریقی هست. علت این موضوع، ایجاد اصطکاک میان پلاستیک های نرم با تیغه های آسیاب میباشد که نیازمند صرف انرژی بیشتری دارد و دستگاه متفاوتی را نیر برای تکمیل پروسخ نیاز دارد. برای آسیاب این گونه موارد، آسیاب شمشیری برای ایجاد این کار مناسب تر است و بدین دلیل ، برش به صورت قیچی وار صورت میگیرد تا پرک با نیاز های اولیه بازیافتی همخوانی داشته باشد. در ادامه میتوان گفت سرعت تولید دستگاه تزریق پلاستیک برای انواع پلاستیک های از نوع تزریقی بالاتر بوده و آسیاب چکشی برای آن ها مناسب تر است .

پلاستیک های مهندسی مانند پلی کربنات و ABS به علت سختی ذاتی بالای آنها به نسبت سایر پلاستیک ها سخت تر میباشند و چنانچه پلاستیک بصورت قلمبه باشد ضایعاتی که داخل دستگاه تزریق باقی مانده و سخت شده ، نیازمند آسیاب قلمبه خردکن دارد.

ابعاد تیغه ها و محفظه و سطح برش دستگاه های آسیاب پلاستیک

طراحی محفظه برش با کارآیی متناسب، نیازمند یک سری فاکتور های خیلی مهم خواهد بود که در زیر به آنها اشاره میکنیم:

  1. انتخاب موتور کارآمد و قوی
  2. تامین کننده انرژی مورد نیاز برش
  3. افزایش ظرفیت تولید
  4. جنس و کیفیت تیغه ها
  5. تیز شدن تیغه ها

معرفی انواع جنس تیغه های دستگاه آسیاب

تیغه ها جزو مهمترین قسمت های این عملیات محسوب میشود و جنس آن ها تاثیر زیادی در خروجی محصولات خواهد داشت. اغلب تیغه ها از جنس آلیاژ و فلز های زیر هستند.

  1. SPK : ساختار فولادی اش به گونه ای است که ضد سایش بوده و برای برش دادن مناسب میباشد.
  2. فولاد فنر : جنسش نرم میباشد و شکننده نبوده و تحملش در مقابل ضربه فلز بیشتر میباشد ولی سریع کند میشود
  3. فولاد TW5 : دارای تنش پذیری بالایی میباشد و ضد سایش بوده و نسبت به سایر تیغه ها عمر بیشتری دارد.

مواردی هم وجود دارد که در آنها نیازی به تیز کردن تیغه ها وجود ندارد اما در نظر بگیرید ک اکثر این تیغه ها از جنس الماس میباشند و آسیاب های مجهز به تیغه های الماسی ، قیمتی بالاتر و چند برابر از آسیاب های معمولی دارند و مشکل دیگر آنها هم هزینه نگهداری آن هاست. چنانچه به هر دلیلی فلز و قطعه مهلک در میان مواد وجود داشته باشد تیغه ها شکسته و امکان تعمیر آن ها هم وجود نخواهند داشت.

تعداد تیغه های دستگاه آسیاب پلاستیک

بیشتر دستگاه های آسیاب دارای سه تا شش تیغه متحرک و دارای دو تا چهار تیغه ثابت میباشند ، افزایش ححم مخفظه برش و نوع چیدمان تیغه ها ، بر روی افزایش نرخ کارایی و تولید آسیاب و نهایتا راندمان دستگاه موثر میباشد. البته آسیاب هایی وجود دارند که دارای 30 عدد تیغه و برای موارد خاصی مورد استفاده قرار میگیرند.

 

موتور الکتریکی دستگاه آسیاب

سیستم های آسیاب به موتور های الکتریکی مجهز میباشند که انرژی لازم برای برش را تامین میکنند. قدرت موتور های مورد استفاده برای آسیاب اغلب بین 30 HP تا 75 HP  میباشند. بدین ترتیب هر چقدر قدرت موتور بالاتر باشد امکان زیر بار ماندن آسیاب کاهش یافته و ظرفیت بالاتر میرود.

 

ابعاد توری دستگاه

در کفه محفظه برش دستگاه آسیاب، توری ای فلزی تعبیه گردیده است که پلاستیک های ورودی بعد از برش و خرد شدن از آن عبور میکنند بعبارت دیگر چنانچه هدف تولید پرک ریز است بایستی از توری های ریز تری استفاده کرد تا مواد مدت طولانی تری داخل محفظه برش باقی بماند و توسط تیغه ها خرد شود . این عملیات به اندازه ای ادامه میابد که مواد به سطح کیفی مناسبی رسیده و  نهایتا فرآیند آسیاب ب اتمام میرسد. به طور معمول اندازه های قطر سوراخ های توری مابین 8 تا 25 میلی متر است و برای فیلم های پلی اتیلنی و گونی ها، قطر سوراخ ها بزرگتر است . البته اغلب مش توری را برای پلاستیک های سخت کمتر از 12 در نظر نمیگیرند، زیرا سرعت خردشدن کمتر شده و این موضوع تبعات بسیاری به همراه خواهد داشت.

 

سازگاری با آب

در این مدل سیستم ها ، آب همانند یک روانساز بین روتور و تیغه ها عمل کرده و از اصطکاک میان این قطعات جلوگیری به عمل میآورد. در ادامه ، انرژی گرمایی ایجاد شده از اصطکاک کاهش یافته و نقش آب در این پروسه ، خنک سازی میباشد، آب مانع از گرمایش بیش از اندازه تیغه ها شده و این هم در حالتی است که سیستم های خشک به علت وجود اصطکاک بعد از مدت زمان طولانی بسیار گرم میشود و گاهی اوقات منجر به ذوب پلاستیک میشود . بدین ترتیب دستگاه های خشک کارآیی کمتری داشته و اغلب پروسه تولید را مختل مینمایند. علاوه بر این تیغه های آغشته به پلاستیک غالبا چسبنده هست و پاک کردن آن ها، زمان زیادی را در پی دارد. بدین دلیل استفاده از سیستم های آسیاب با آب ، امکان کند شدن در هنگام استفاده از سیستم آسیاب های خشک را کاهش داده و در نهایت استفاده از همچین سیستم هایی ، مقرون به صرفه تر خواهد بود. لازم به ذکر است کاهش اصطکاک میان تیغه ها و روتور، بوسیله حضور آب؛ امکان ساییدگی و کندی تیغه ها را کاهش داده که مسئله ای بسیار مهم بر روند کارآیی و راندمان تولید دستگاه میباشد. ضمنا شست و شو ای که در همین حین برروی مواد صورت میگیرد ، به پاکسازی هرچه بیشتر آن ها کمک میکند و البته لازم به ذکر است آسیاب ها میتوانند خشک نیز کار کنند .

نکات مهم در هنگام استفاده از دستگاه آسیاب 

  1. چند دقیقه قبل از خوراک گیری ، دستگاه آسیاب را روشن نمایید.
  2. به هیچ وجه بیشتر از ظرفیت تعریف شده و مجاز برای آسیاب، خوراک گیری صورت نگیرد
  3. بررسی دقیق تیغه ها از لحاظ تمیزی و حصول اطمینان از کارآیی مناسب آن ها انجام شود.
  4. حتما از محکم بودن تیغه های ثابت و متحرک مطمئن شوید زیرا در صورت محکم نبودن، منجر به شکستن تیغه ها در اثر اصابت به یکدیگر شده و ب شفت فشار میآورد و باعث آسیب ب دستگاه آسیاب میگردد
  5. حتما یک اپراتور بالای دستگاه آسیاب داشته باشید که تا مرتبا آسیاب را شارژ نماید و مواد زنده را به داخل هدایت کند.
  6. بازدید توری و تعویض آن در صورت انسداد سوراخ های توری بعلت وجود ناخالصی با هدف افزایش راندمان دستگاه آسیاب.
  7. جهت جلوگیری از اسنداد سوراخ های توری، توصیه میشود به صورت منظم توری شسته و یا تکان دهید تا ناخالصی های موجود ، در صورت امکان تخلیه گردد.
  8. قبل از خاموش کردن دستگاه آسیاب ، اطمینان کامل از خارج سازی تمامی مواد موجود در آسیاب را داشته باشید.

 

توصیه مهم : همیشه دستگاه آسیاب را نو بخرید

تصور غلطی که در میان مردم وجود دارد ، خرید دستگاه آسیاب دست دو و کارکرده هست اما علاوه بر مسایل مالی، ما هیچ وقت پیشنهاد نمیدهیم. خرید آسیاب دست دو ، ریسک مالی بالایی در پی خواهد داشت که به تجربه آن نمیارزد. بیشترین مصرف میزان انرژی و فشار و عملیات بازیافت پلاستیک ، بروی دستگاه آسیاب پلاستیک صورت میگیرد و این دستگاه ساعت های متوالی کار میکند. برای همین پیشنهاد میشود اگر قصد خرید دستگاه آسیاب پلاستیک دارید حتما آن را نو خریداری کنید

 

*- آسیاب پلاستیک ساخت چین*

 

سایز دهنه ۳۰ و ۴۰ و ۵۰ و ۶۰ و ۸۰ سانت

بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت در بازار

موتور پر قدرت

کم صدا و بدون لرزش

 

آسیاب چینی برند xiecheng

 

دهنه 80 قدرت موتور 22 کیلووات

دهنه 60 قدرت موتور 15 کیلووات

دهنه 50 قدرت موتور 11 کیلووات

دهنه 40 قدرت موتور 7.5 کیلووات

دهنه 30 قدرت موتور 5.5 کیلووات

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید 

09122203855

عوامل تاثیر گذار در افزایش ظرفیت تولید دستگاه گرانول ساز

دستگاه گرانول ساز دستگاهی میباشد که مواد اولیه ( نو یا بازیافتی ) بوسیله قیف خوراکدهی وارد سیلندر میشود و داخل سیلندر بر اثر گرما ذوب شده و مذاب به وسیله مارپیچ به انتهای دستگاه ، جایی که دای قرار گرفته است ، منتقل میشود و مذاب در هنگام خروج از دای به صورت رشته ب خودش گرفته و رشته های مذاب وارد وان خنک کننده میشود و سپس به وسیله کاتر تبدیل به دانه های گرانول میگردد.

راه های افزایش ظرفیت تولید دستگاه گرانول ساز

گرانول ساز یکی از مهمترین دستگاه ها و تجهیزات در زمینه تولید انواع مواد ترموپلاست و محصولات پلاستیکی قابل بازیافت میباشد، از مهمترین کاربرد های این دستگاه، اکسترود کردن پلاستیک و سایر ذرات که به آن دستگاه اکسترودر میگویند. دستگاه اکسترودر در ساخت انواع گرانول های بازیافتی و غیربازیافتی نقش بسیار مهمی دارد. دستگاه اکسترودر نیز دارای ظرفیت های نامحدود تولید ، برای تولید انواع گرانول ، در شرایط خاصی است که در این مقاله از گروه صنعتی بهساز پلیمر به بررسی راه های افزایش تولید دستگاه گرانول ساز پرداخت خواهیم پرداخت. تا انتها همراهمان باشید.

  1. افزایش میزان خوراکدهی دستگاه

خوراک دهی در سیستم گرانول ساز، از مهم ترین بخش های تولید میباشد که بایستی به صورت منظم و پیوسته صورت گیرد به طوری که با متوقف شدن آن ، حتی برای چند ثانیه ، عملیات تولید هم متوقف میگردد و مجددا بایستی فرآیند خوراک دهی صورت گیرد. فرآیند خوراکدهی نیز منجر به ایجاد ضایعات بیشتر میگردد بنابراین بایستی برای بازدهی بیشتر دستگاه ، پیشنهاد میشود ضایعات پلاستیکی مورد استفاده بصورت پرک یا کندر باشد و تا جایی که امکان دارد این پرک ها به صورت خرد و کوچک باشد. یعنی هر چه مواد اولیه ریز تر باشد عملیات خوراکدهی راحت تر و با سرعت بالایی صورت میگیرد و که نهایتا منجر به بالا رفتن ظرفیت تولید میشود. لذا میتوان گفت افزایش مقدار خوراک جزو راه های افزایش ظرفیت تولید دستگاه گرانول ساز است.

 

2. بکارگیری از فیلتر توری یا مش پایین

در دستگاه گرانولساز، برای جداسازی ناخالصی های مواد مذاب بازیافتی ، در قسمت دهانه دای، از توری یا مش استفاده میگردد. هرچقدر منافذ فیلتر یا مش ریزتر باشد، مواد مذاب با سرعت کمتری از آن عبور میکند و اما در مقابل آن، عملیات خالص سازی دقیق تری صورت میگیرد. پس در هنگامی که میزان ناخالصی ها کمتر تشخیص داده شود، بهتر است از مش با توری پایین استفاده گردد تا مواد مذاب، سریع تر از توری عبور کند و وارد فرآیند تولید گردد. لذا با تغییر سایز مش های فیلتر توری، میتوان ظرفیت دستگاه را نیز ، به میزان قابل توجهی افزایش داد.

 

3. افزایش دما

حداکثر مقدار دما در دستگاه گرانول ساز دارای اهمیت ویژه ای است. بطوریکه با افزایش دما؛ ( البته به اندازه متناسب با دیواره های سیلندر دستگاه ) میزان ویسکوزیته یا همان گرانروی در مواد مذاب بیشتر میشود. این امر نیز منجر به بالا رفتن سرعت عبور مواد مذاب از داخل مش توری شده که نهایتا منجر به افزایش سرعت و بیشتر شدن حجم تولید میگردد. لذا افزایش دما ، یکی از دیگر راه های افزایش ظرفیت تولید دستگاه گرانول ساز میباشد. 

 

4. زیاد کردن دور مارپیچ

با افزایش دور مارپیچ متصل به دای در دستگاه اکسترودر، سرعت حرکت مواد مذاب بیشتر میشود. در واقع میتوان گفت با افزایش سرعت حرکت مواد، ظرفیت تولید نیز افزایش میابد. برای بالا بردن دور مارپیچ در دستگاه گرانول ساز ، بایستی به یه سری نکات مهم توجه کرد. یعنی با ایجاد تغییر در دورهای مارپیچ، بایستی متناسب آن، میزان خوراکدهی و دمای هیتر دستگاه هم افزایش یابد. لذا فقط با افزایش دور مارپیچ، نمیتوان ظرفیت تولید دستگاه را افزایش داد بلکه این امر فقط منجر به کاهش فشار مواد مذاب در پشت توری دای شده و امکان قطع شدن رشته های گرانول هم وجود دارد.

 

عوامل محیطی مهم در خصوص افزایش ظرفیت تولید دستگاه گرانولساز

برای اینکه دستگاه اکسترودر بتواند به آسانی عملیات تولید گرانول را انجام دهد، نیازمند فراهم سازی یک سری شرایط ایده ال برای دستگاه میباشد. که در زیر به برخی از آن موارد میپردازیم .

.

.

 جداسازی 

سوال مهم این است که چرا عملیات جداسازی ضایعات پلاستیکی بر روی ظرفیت دستگاه گرانول ساز تاثیر گذار هست؟؟؟

به عبارت دیگر چنانچه آسیاب شوری یا کند چند ماده پلاستیکی به صورت تمیز شسته شده باشند، اما بدون جداسازی همزمان ، باهم وارد دستگاه گرانول سازی شوند، چه اتفاقی می افتد؟ قبل از پاسخ به این سوال بایستی نوع آلودگی های ضایعات پلاستیک را مشخص نمود،

آلودگی ضایعات پلاستیک ها اغلب شامل دو نوع میباشد:

  •  چربی و خاک و جرم و ….
  • مزاحمت پلیمر های دیگر به صورت لیبل و در  و یا پلاستیک های به اصطلاح فله ای و درهم

 

چنانچه چربی ، خاک و سایر آلودگی ها در مواد در حال گرانول کردن باشد، این آلودگی ها موجب میشوند در زمان گرانول سازی رشته ها قطع شود و هی جلوی توری دستگاه گرانول ساز را بگیرد ک این موضوع منجر به وقفه در تولید و کاهش سرعت تولید دستگاه میشود. برای حل این مسئله، شست و شو موثر متناسب با نوع آلودگی ضایعات پلاستیک است. به عنوان مثال چنانچه ضایعات، آغشته به مواد چربی باشند ، مثلا نایلون کره ای که آغشته به کره باشد و … که این موارد بایستی از شست و شو با آب گرم در خط شست و شو استفاده کرد و چنانچه خط تولید شما، تجهیزات شست و شو با آب گرم را ندارد از خرید این گونه ضایعات پلاستیک در کارگاه خود جلوگیری کنید ، حتی اگر قیمتش پایین نیز باشد. در کل میتوان گفت تمیزی ضایعات پلاستیک ، عامل مهم در افزایش ظرفیت دستگاه گرانول ساز و همچنین کیفیت مواد خروجی میباشد.

 

آلودگی نوع دوم هم یعنی مزاحمت پلیمر های دیگر

به عنوان مثال لیبل و فجیع تر از آن ، یک پلاستیک دیگر!!!!!!! 

به عنوان مثال آلودگی های ABS به های ایمیپکت و …. 

چنانچه در هنگام شست و شو ضایعات، بهترین کیفیت شست و شو اعمال شود یعنی آلودگی های نوع یک که شامل چربی و گرد و خاک و … بود گرفته شود و حتی شست و شو با آب گرم نیز صورت گیرد اما آلودگی های نوع دوم رفع نگردد و جداسازی ضایعات انجام نشود 2 احتمال در زمان گرانول سازی به وجود میآید. 

 

 عملیات گرانول سازی صورت نمیگیرد بدلیل این که دو یا چندین ماده مختلف در دستگاه گرانول سازی حرارت داده میشوند به عنوان مثال اگر به اشتباه پت وارد دستگاه گرانول ساز مخصوص PP  شود ، بدلیل این که تنظیمات دستگاه برای گرانول کردن PP  صورت گرفته شده است، PET  به صورت ذوب نشده در سیستم باقی مانده و منجر به گرفته شدن توری میشود و در صورت زیاد بودن PET مانع از عملیات گرانول سازی PP میشود. 

زیرا دمای ذوب PP ، و168 درجه سانتی گراد و دمای ذوب PET ، و  256 درجه سانتی گراد میباشد

همانطور ک مطالعه فرمودید، وجود دو پلیمر با درجه ذوب مختلف ، منجر به اشکال در زمان گرانول سازی میگردد و حتی عملیات گرانول سازی را متوقف میکند

در برخی موارد حضور ماده پلیمری مزاحم مانع از تولید قطعه با کیفیت از گرانول میگردد، یعنی ظاهرا رشته یا گرانول تولید شده ولی این گرانول به دلیل وجود ناخالصی معیوب بوده و امکان تولید محصول را ندارد.

 

 جدا سازی رطوبت :

کندر و پرک حاصل از آسیاب شور حتما بایستی کاملا خشک شود تا در هنگام عملیات گرانول سازی ، رطوبتی در گرانول تولیدی باقی نماند، این رطوبت باقی مانده در زمان شست و شو نایلون ، منجر به کدری و حباب در نایلون تولید شده میشود. در کل ، برای بازیافت یک محصول پلیمری ، ابتدا بایستی آن را از سایر پلاستیک ها جداسازی کرد و طی یک عملیات شست و شو خوب متناسب با نوع آلودگی و کثیفی ضایعات، تمیز و خشک کرد تا گرانول با کیفیت تولید شود. بنابراین آلودگی و مخلوط بودن پلاستیک ها ، نتنها بر کیفیت گرانول، بلکه بر سرعت تولید و ظرفیت دستگاه گرانول ساز هم تاثیر میگذارد.

 

 آفتاب خورده بودن بار ورودی دستگاه گرانول ساز

این موضوع مخصوصا در مناطق گرماخیر کشور به وضوح دیده میشود ؛ در کل ، پلیمر ها به نور خورشید حساس میباشند زیرا نور خورشید منجر به تخریب پلیمر میشود و این تخریب باعث تغییر رنگ مواد و گرانول و شکننده شدن محصول تولیدی از آن گرانول میشود.

تنها راه حل این موضوع ، انبار نکردن ضایعات پلاستیکی در فضای باز میباشد و نتیجتا میتوان گفت کیفیت بار ورودی دستگاه گرانول ساز بر روی ظرفیت دستگاه گرانول ساز تاثیر مستقیم دارد ، چنانچه بار ورودی رطوبت، کثیفی و مزاحمت های پلیمر های دیگر را داشته باشد، یا خوب نشسته شود ، قطعا روی ظرفیت دستگاه گرانول ساز تاثیر میگذارد.

معرفی گروه صنعتی بهسازان پلیمر 

گروه صنعتی بهسازان پلیمر با بیش از 20 سال سابقه درخشان در زمینه ساخت ماشین آلات خط تولید ظروف یکبار مصرف فعالیت داشته و از بدو شروع همیشه سعی نموده که با استفاده از علم روز در این صنعت ماشین آلات تولیدی خود را از نظر فنی و کیفی در بالاترین سطح نسبت به موقعیت و امکانات موجود کشور ، طراحی و تولید نماید  .

 

لازم به توضیح و تذکر است که در بین سازندگان دستگاه در ایران فقط  2 یا 3 واحد دارای مجوز و پروانه بهره برداری از سازمان صنایع و معادن هستند که گروه صنعتی بهساز پلیمر از سال 79 تحت پروانه بهره برداری سازمان صنایع فعالیت می‌نماید.

و همچنین متاسفانه اکثر آگهی دهندگان در فضای اینترنت با عنوان سازنده دستگاه ظروف یکبارمصرف واسطه می‌باشند و هیچگونه مجوز از اداره صنایع نداشته و حتی نام شرکت و یا نام تجاری انتخاب کرده برای معرفی کالا خود نیز درهیچ اداره و سازمانی ثبت شده نیست.

دستگاه ها و خط تولید های ساخت گروه صنعتی بهساز پلیمر

✅ سازنده و تولید کننده تجهیزات گازگیر، میکسر، مکنده مواد و گیربکس اکسترودر و سیلندرمارپیچ

✅ سازنده و تولید کننده تجهیزات و ماشین آلات صنایع پلاستیک  (ظروف یکبار مصرف پلاستیکی و گیاهی )

✅ دستگاه تولید ورق ژئومبران و دستگاه تولید ورق استخر کشاورزی

✅ دستگاه تولید سینی نشا

✅ دستگاه گرانولساز مواد (  PP.PE.PS.ABS.PET رشته ای تک و دو مرحله  )  ( عدسی . واتر رینگ . هوا خشک )

✅ سازنده دستگاه تولید ورق PP  و  PS و ABS و  PE وPET

✅ اکسترودر تک مارپیچ PS.PP.PE   و اکسترودر دومارپیچ موازی پارالل

✅ دستگاه تولید درب لیوان یکبار مصرف کاغذی، قهوه ، اسپرسو، پنیر و ماست شفاف PET

.

لیست قیمتهای مختلف خط تولید دستگاه ظروف یکبارمصرف

گروه صنعتی بهساز پلیمر با بیش از 20 سال سابقه درخشان در زمینه ساخت ماشین آلات خط تولید ظروف یکبار مصرف فعالیت داشته و آماده ارائه و فروش دستگاه ظروف یکبار مصرف  در ظرفیت ها و سایز های مختلف میباشد

برای اطلاع از قیمت های ** دستگاه گرانول ساز *** با شماره زیر در تماس باشید

گروه صنعتی بهساز پلیمر 

09122203855


کلمات کلیدی : 

گرانول ساز نایلون | گرانول ساز گونی | گرانول ساز بادی | گرانول ساز های ایمپکت | گرانول ساز ای بی اس | گرانول ساز پلی آمید | قیمت دستگاه گرانول ساز | دستگاه گرانول ساز دست دوم | دستگاه گرانول ساز رشته ای | قیمت دستگاه گرانول ساز دو مرحله ای | قیمت دستگاه گرانول ساز عدسی | آموزش کار با دستگاه گرانول ساز | فروش اقساطی دستگاه گرانول | دستگاه بازیافت | دستگاه گرانول ساز پت | دستگاه گرانول | قیمت دستگاه گرانول | خرید دستگاه گرانول | فیلم دستگاه گرانول | گرانولساز | قیمت دستگاه گرانول ساز | دستگاه گرانول ساز | دستگاه گرانول ساز پت | آموزش کار با دستگاه گرانول ساز | قیمت دستگاه گرانول ساز عدسی | دستگاه گرانول ساز دست دوم | خرید دستگاه گرانول ساز