گیربکس اکسترودر جزو یکی از اجزای اصلی سیستم محرک دستگاه اکسترودر در فرآیند اکستروژن میباشد، اکستروژن یکی از روش تولید متداول حجمی برای ساخت قطعات وشکلدهی انواع مواد شامل فلزات و مواد پلاستیکی و پلیمری ، مواد غذایی و … میباشد. در کل میتوان گفت فرآیند اکستروژن ، مواد اولیه تحت فشار و پرس درون قالب اکستروژن فشرده شده و قطعه به صورت سطح مقطع قالب تولید میگردد.

انواع گربکس اکسترودر

گیربکس اکسترودر در کل به دو دسته تقسیم بندی میشود

1 ) گیربکس اکسترودر تک محور ( تک مارپیچ )

2 ) گیربکس اکسترودر دو محور ( دو مارپیچ )

 

گیربکس اکسترودر تک مارپیچ

گیربکس های مخصوص اکسترودرهای تک ماردون اغب دارای سه محور میباشند در واقع این دسته از گیربکس ها شامل سه محور بوده که بر روی این محور ها چرخ دنده سوار میشود که از طرفی نیروی محرک با دور بالا و قدرت پایین از طریق الکتروموتور به گیربکس منتقل شده و از طرف دیگر نیرو با دور پایین تر و قدرت بالاتر به ماردون منتقل شده است. در تمامی تولید های اکستروژنی با ماردون تک مارپیچ از این مدل گیربکس استفاده میشود.

اجزای اکسترودر تک مارپیچ

سیلندر ماردون

از مهمترین بخش های یک اکسترودر مارپیچ است مارپیچ یا ماردون با ایجاد نیروی درگ مواد را به جلو انتقال داده و شرایط حرارت دادن و ذوب کردن و همگن سازی و مخلوط نمودن مذاب و رساندن مذاب به دای را فراهم میآورد. محفظه یا استوانه فلزی که ماردون داخل آن قرار دارد. سیلندر نیز محفظه ای که ماردون درون آن قرار دارد میباشد. با روش هایی نظیر عبور آب سرد و گرم از داخل حفره های تعبیه شده داخل استوانه ، درجه حرارت اکسترودر را میتوان کنترل نمود.

 

قیف تغذیه و ناحیه تغذیه

قیف ها بایستی به صورت متقارن ساخته شوند ، نحوه عملکرد آن بدین صورت است که پنجره ای در یک طرف قیف باز وجود دارد که از قبل طراحی شده است. سطح مواد و نوع شرایط تغذیه اکسترودر بایستی قابل مشاهده باشد . درانتهای قیف نیز دریچه ای وجود دارد به جهت متوقف کردن و تنظیم مقدار تغذیه باز و بسته میشوند. این فرآیند ممکن است به صورت دستی و یا اتوماتیکک انجام شود. به جهت جلوگیری از ورود گرد و غبار ، رطوبت و ناخالصی از قسمت بالای قیف که منجر به پایین آمدن کیفیت محصول شده ، میتوانیم آن را ببندیم و از مشکلات ناخواسته جلوگیری کنیم.

 

صافی

یکی از مهمترین قسمت دستگاه اکسترودر ، صافی است. وظیفه صافی جلوگیری از ناخالصی و مواد ناهمگون مذاب قبل از ورود به قالب میباشد.

 

گیربکس اکسترودر دو مارپیچ

برای افزایش سرعت انتقال مواد و همزمانی انتقال با فرآیند ترکیب ، از گیربکس اکسترودر دو محور استفاده میکنند . بخواهیم مقایسه کنیم میزان خروجی اکسترودر دو محور به نسبت گیربکس اکسترودر تک محور با همان سایز، سه برابر  میباشد. مارپیچ های گیربکس دو محور الزاما به یک اندازه نبوده و میتواند برای بهبود انجام فرآیند، متفاوت باشند. همچنین جهت حرکت ماردون ها لزوما در یک جهت نبوده ، حتی بعضی از اکسترودر های 2 مارپیچ با حرکتی مخالف در حال فعالیت میباشند.

 

مزایای گیربکس دو محوره

دارا بودن سیستم روغن کاری گیربکس با قابلیت اطمینان بالا

دمای کار گیربکس کم

بکارگیری از آلیاژ بالا

دقت سنگ زنی 6 درحه

دارای ظرفیت بار قوی

اتلاف حرارت بسیار پایین

مقاومت در مقابل ضربه

دارای سر و صدای کم

دارای عمر طولانی

 

کاربرد گیربکس اکسترودر دو مارپیچ

  • ساخت لوله های پلی اتیلنی
  • ساخت لوله های پلیمری
  • ساخت لوله های پی وی سی

 

 

نحوه کار گیربکس اکسترودر

گیربکس اکسترودر با گشتاور بالایی که تولید میشوند ، منجر میشود عملیات قالب گیری و ساخت پلاستیک راحت تر گردد.  گیربکس های ماشین اکسترودر ، حقیقتا گیربکس صنعتی شافت موازی یا گیربکس گرانویل میباشند و این نوع گیربکس ها برای اکسترودر بهینه سازی شده اند تا هم تحمل بار محوری داشته و هم از گشتاور بالایی برخوردار باشند. الکتروموتور نیرو را به گیربکس منتقل کزده و سپس اکسترودر میتواند دور را کاهش بدهد وگشتاور را افزایش دهد.

 

کاربرد گیربکس اکسترودر در صنعت

  • توربین های بادی
  • کارخانه های تولید پلاستیک و پلیمر
  • سیستم تصفیه نفت و روغن
  • کارخانه های ساخت قطعات خودرو
  • تمامی ماشین آلاتی که نیازمند گشتاور بالا برای کار دارند

 

مشخصات گیربکس ارائه شده در گروه صنعتی بهساز پلیمر 

 

 

 

* گیربکس اکسترودر پلاستیک چینی ( مارک Guamo اصل با گارانتی )

** واردات و فروش انواع گیربکس اکسترودر برای دستگاه انواع دستگاه پلاستیک

+ گیربکس اکسترودر دستگاه نایلون
+ گیربکس اکسترودر دستگاه لوله پلی اتیلن
+ گیربکس اکسترودر دستگاه بادی
+ گیربکس اکسترودر چینی تک و دو مارپیچ

 

»» در سایز های :
112 . 133. 146 . 173 . 200 . 225 . 250 . 280 . 315 . 330 . 375 . 420 . 450

»» دارای پمپ روغن و رادیاتور سردکن روغن
»» گیربکس دستگاه سلفون
»» گیربکس دستگاه نایلون
»»» گیربکس سیلندر و مارپیچ

 


لازم به توضیح و تذکر است که در بین سازندگان دستگاه در ایران فقط  2 یا 3 واحد دارای مجوز و پروانه بهره برداری از سازمان صنایع و معادن هستند که گروه صنعتی بهساز پلیمر از سال 79 تحت پروانه بهره برداری سازمان صنایع فعالیت می‌نماید.

و همچنین متاسفانه اکثر آگهی دهندگان در فضای اینترنت با عنوان سازنده دستگاه ظروف یکبارمصرف واسطه می‌باشند و هیچگونه مجوز از اداره صنایع نداشته و حتی نام شرکت و یا نام تجاری انتخاب کرده برای معرفی کالا خود نیز درهیچ اداره و سازمانی ثبت شده نیست.

جهت ورود به اطلاعات هر دستگاه بر روی نام دستگاه کلیک نمایید

 

دستگاه تولید ظروف یکبارمصرف ترموفرمینگ PP (کلیک)

دستگاه تولید ظروف یکبارمصرف نیمه فرمینگ PS(کلیک)

دستگاهتولید ظروف یکبارمصرفگیاهی (کلیک)

دستگاهتولیدورق پلیمری PP.PS(کلیک)

دستگاه تولید سینی نشا کاری کشاورزی و گلخانه(کلیک)

.

لیست قیمتهای مختلف خط تولید دستگاه ظروف یکبارمصرف

گروه صنعتی بهساز پلیمر با بیش از 20 سال سابقه درخشان در زمینه ساخت ماشین آلات خط تولید ظروف یکبار مصرف فعالیت داشته و آماده ارائه و فروش دستگاه ظروف یکبار مصرف  در ظرفیت ها و سایز های مختلف میباشد

برای اطلاع از قیمت های ** دستگاه ظروف یکبارمصرف  *** با شماره زیر در تماس باشید

 

گروه صنعتی بهساز پلیمر 

09122203855

 

0 پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

می خواهید در گفت و گو شرکت کنید؟
خیالتان راحت باشد :)

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

41 + = 44